Bygga altan Täby

Ledande inom altanbygge i Täby

Planerar du att bygga en altan till ditt hus i Täby? Vi är byggfirman som utfört allt inom altaner, verandor och uteplatser i Täby och hela Stockholm.

Välkommen att höra av dig till oss om du vill ha erfaren proffshjälp. Våra snickare bygger din altan från första idén till färdigbyggt. Kostnadsfri hembesök och offert ingår!


bygga altan Täby

Bygga altan Täby – stora möjligheter till variation

En altan kan se ut på många olika sätt. Ett enkelt trädäck eller ett lyxigt uterum med räcke, markiser, utekök – variationsmöjligheterna är oändliga. Vi hjälper dig hela vägen till din drömaltan – från funktion till val av material.

För att vi ska vara säkra på att du verkligen får det du betalar för så stämmer vi av med dig före och efter utfört arbete. Kundens nöjdhet är alltid viktigast för oss.

Boka in ett första möte med oss

Om du väljer att kontakta oss för att bygga altan i Täby inleder vi med att boka in ett möte hemma hos dig där vi tar reda på hur miljön och förutsättningarna ser ut för se om det finns möjlighet att bygga en altan.

Det finns mycket att tänka på, som var altanen ska byggas för att solens strålar ska utnyttjas så bra som möjligt. En annan viktig aspekt är om altanen ska byggas marknära eller högre upp, i det senare fallet kan det behövas bygglov. Vi hjälper dig med ansökan om så skulle vara fallet!

Offert med fast pris

När vi har samlat ihop nödvändig information sammanställer vi ett förslag på hur altanen ska se ut och då får du även en offert med tidsplan och ett fast pris. När du accepterat offerten inleder vi arbetet så fort som möjligt.

Välkommen att kontakta oss – låt våra erfarna proffs bygga din altan i Täby.

Vi bygger din trivsamma altan i Täby