Om oss

Proffsiga snickare med erfarenhet

Välkommen till en seriös och välrenommerad snicakre i Täby. Vi tillhandahåller professionella bygg, renoverings- och installationstjänster med stort fokus på kundnöjdhet. Som kund kan du alltid räkna med en garanti från oss.

I vårt arbete strävar vi alltid efter att nå upp till dessa punkter:

  • Skapa en säker, hälsosam och givande arbetsplats.
  • Anta ett etiskt, kundfokuserat flexibelt förhållningssätt,
  • Ständigt fokusera på tid, kvalitet och kostnad.
  • Främja innovativa och hållbara lösningar.

Vi är mycket lyhörda gentemot våra kunders önskemål och behov och är gärna rådgivande. Vårt fokus ligger på maximal kundnöjdhet och vi gör allt för att våra kunder ska bli 100% nöjda. Därför är vårt första steg alltid att komma ut och kolla på det projekt du vill anlita oss för.

Vi är ett byggföretag med lång erfarenhet och stor yrkesskicklighet. Vi bygger miljövänligt och energisnålt under våra projekt. Alla byggprojekt är unika och vi är väldigt lösningsorienterade för bästa resultat.

Vi arbetar efter vår affärsidé genom att fokusera på effektiva och trygga byggnationer. Hos oss kan du även teckna ett underhållsabonnemang för ett tryggt boende. 

För oss är det viktigt att skapa effektiva lösningar för en bättre hållbarhet och funktionalitet. Vi ser fram emot att hjälpa dig med just ditt drömprojekt!

Våra snickare i Täby gör jobbet snabbt och effektivt!