Platsbyggd Garderob Täby

Platsbyggda, exklusiva garderober i Täby

Drömmer du om en platsbyggd garderob? Vi kan bygga en måttbeställd och specialanpassad garderob som ger en optimerad förvaring och passar perfekt in i ditt hem. Oavsett om du önskar en enklare garderob eller en exklusiv walk in closet så kan våra erfarna hantverkare få till ett bra resultat.

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt första möte. Du får en offert med fast pris och tidsplan.


platsbyggd garderob Täby

Utnyttja bortglömda boytor

Med hjälp av platsbyggd och genomtänkt förvaring kan du utnyttja tidigare bortglömda ytor i hemmet på ett elegant, smidigt och praktiskt sätt. Den plats där du vill ha garderoben kanske inte matchar de färdigfabricerade garderobssystemens fasta mått. En välplanerad platsbyggd garderob är dessutom en investering som ökar värdet på din bostad.

Vi utformar platsbyggda garderober till villor och bostadsrätter i Täby och hela Storstockholm. Vi tar hand om hela projektet från idé och vision till färdigställande.

Platsbyggd Garderob – steg för steg

Första mötet. En kostnadsfri första träff som även kan genomföras digitalt. Vi diskuterar igenom hur du vill ha din garderob. Efter mötet får du en offert att ta ställning till.

Uppstart. Nu är det dags för mätning och ett mer detaljerat samtal som hjälper oss att ta fram en projektplan.

Design. Här väljer vi material och hittar de lösningar som matchar din vision. En inspirerande del av projektet.

Bygget. När planeringen är klar är det bara att börja bygga. Vi har kontinuerlig kontakt under arbetets gång. Du kan alltid ta upp dina spörsmål med oss.

Slutbesiktning. Vi kontrollerar varje detalj av den klara garderoben med kunden. Detta avstämning brukar inte vara så långvarig, då vi har haft en nära kontakt under med kunden under hela projektet.

Välkommen att kontakta oss – vi ordnar en platsbyggd garderob som lever upp till dina drömmar.

Våra snickare bygger din drömgarderob