Köksrenovering Täby

Vi renoverar ditt kök i Täby

Välkommen till experten på köksrenovering i Täby. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och att vi har en dialog under hela projektet så du vet vad som sker. Första steget när vi ska renovera ett kök i Täby är därför att vi kommer ut och kollar på ditt projekt. Vi hjälper privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Täby och hela Stockholm med köksrenoveringar.

Vi följer såklart alla regelverk vid renoveringar och ombyggnader, och ser till att allt görs på ett fackmannamässigt och korrekt sätt. Vi har konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss för offert eller mer information. Vi kan renovera ditt kök i Täby!


köksrenovering Täby

Vi är med från start till mål

När vi utför en köksrenovering tar vi hand om hela arbetet – från rivning av det gamla köket till ett färdigbyggt och godkänt kök. Vänd dig till oss om du vill få tid till familjen och de roligare sakerna i livet istället för att stå i köket och renovera själv.

Ditt köksprojekt får en egen arbetsledare som är med från dag ett och hela vägen i mål. Några saker som är viktiga att tänka över i samband med en köksrenovering är att planlösningen fungerar. Spis, diskbänk, arbetsbänk, skafferi och kyl/frys bör placeras så att arbetsflödet i köket fungerar som det ska. Våra medarbetare vet hur ett fungerande kök ska byggas upp.

Kompetent köksrenovering i Täby

Vårt breda tjänsteutbud och flexibilitet i samarbetet med våra kunder har gjort oss till en ofta anlitad aktör med nöjda kunder i Täby och hela Stockholm. Testa våra tjänster du med! Vi arbetar med allt från hyresrätter och mindre lägenheter till större radhus och villor. Hör gärna av dig till oss om du önskar referenser från tidigare kunder.

Kontakta oss redan idag och berätta om ditt projekt så återkommer vi med en kostnadsfri offert helt utan förpliktelser. Vi kan ge dig ett nytt trivsamt och funktionellt kök.

Vi är ett tryggt och prisvärt alternativ när det gäller köksrenovering i Täby