Övriga tjänster

Våra övriga tjänster inom bygg och renovering

Vi erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster inom bygg och renovering. Här presenterar vi de områden där vi kan hjälpa dig.

Om- och nybyggnationer

Vi kan både göra ombyggnationer på befintliga byggnader men även rena nybyggnationer. Med vår erfarenhet och kunskap i ryggen kan vi sköta allt från start till mål i våra byggprojekt.

Tak och fasader

Utsidan på ditt hus måste skyddas för att trygga resten av byggnaden. Vi kan hjälpa dig med takrenovering och takläggning samt fasadrenovering och tilläggsisolering i såväl tak som väggar.

Badrumsrenovering

Ett nytt och fräscht badrum är något som många drömmer om. Det är en investering som lönar sig då din bostad blir mer värd och du minskar risken för att vattenskador ska uppstå. Låt oss skapa en trivsam oas där du kan slappna av med en varm dusch eller ett skönt bad. Vi är självklart certifierade av Byggkeramikrådet så att du kan vara säker på att vi arbetar enligt gällande normer.

Köksrenovering

Ett kök måste vara både praktiskt och hygieniskt för att det ska vara bra att jobba i. Vi kan hjälpa dig med allt från att byta ut hela köksinredningen till att uppdatera enstaka delar. Våra duktiga snickare kan bygga platsbyggda lösningar och anpassa detaljer till just ditt hus. Så blir matlagningen till en riktig njutning.

Elektrikertjänster

Säkra elinstallationer är otroligt viktigt, vare sig det handlar om ett privat hem eller en företagslokal. Det är inget som du ska sätta tänderna i på egen hand om du inte är 100% säker på vad du gör och många saker kräver en behörig elektriker för att de ska godkännas. Vi kan hjälpa dig med allt från att flytta vägguttag till att installera jordfelsbrytare, installera golvvärme eller montera en lyktstolpe ute på gården för bättre gårdsbelysning.

Ventilation

God ventilation är viktig, både i privata hem och på företag. Vi hjälper er att utvärdera behovet av ventilation, bygger nya system, reparerar och uppdaterar existerande samt kan erbjuda de erforderliga kontroller som krävs för kommersiella fastigheter.

Trädgårdsarbeten

Golvläggning

Byte av fönster och dörrar


Varmt välkommen att kontakta oss idag för mer information om våra olika tjänster och för att begära gratis offert.

Våra snickare i Täby gör jobbet snabbt och effektivt!