Detta gör en snickare

Yrket snickare är bredare än vad man först tror. Många tänker att det mest handlar om att spika upp brädor på väggar eller kanske sätta upp reglar när man bygger hus, men det är mycket mer än så. Våra snickare i Täby har en stor yrkesskicklighet och kan erbjuda allt från husbygge till finsnickerier i kök.

För att förenkla det hela kan man säga att snickaryrket fokuserar på allt som har med träkonstruktion att göra, men med dagens olika byggmaterial tar sig snickare även an andra typer av konstruktionslösningar. En snickare kan till exempel sätta upp gipsväggar med aluminiumram, tilläggsisolera väggar och lägga golv.

I ditt kök kan det vara nödvändigt att skära till arbetsplattor, lister för att skydda köksskåpen nertill eller kanske bygga en platsbyggd hylla för förvaring av dina kryddor.

I badrummet kan det också behövas lister, sättas upp takplattor där man sedan installerar infällda spotlights eller anpassa en badrumsmöbel till det porslin du har valt.

Reglering av försäkringsskador

Ofta anlitas våra snickare för att reparera försäkringsskador. Om olyckan skulle vara framme kan du kontakta oss för att få en offert på jobbet som du presenterar för ditt försäkringsbolag. Så snart denna har godkänts ser vi till att återställa det utrymme som har skadats till ursprungsskick eller till och med bättre än hur det var innan på kort tid.

Vi arbetar alltid med högsta kvalitet och med riktigt bra verktyg och material så att du får ett utrymme som fungerar som det är tänkt igen. Handlar det till exempel om ett badrum eller ett kök som har fått en vattenskada kan du anlita oss för hela jobbet då vi även har elektriker och personal certifierad för våtrumsarbeten i vår stab.

Det är bara fantasin som sätter gränserna

Våra snickare är kunniga och tycker alltid att det är kul att sätta tänderna i ett nytt projekt. Om du har någon särskild idé som du vill förverkliga hjälper vi dig mer än gärna. Den där specialbyggda garderoben till sovrummet, sovalkoven under snedtaket eller den måttanpassade bokhyllan kan vi bygga åt dig.

Välkommen att kontakta oss så kommer vi ut till dig för att ta en titt på utrymmet för att ge dig förslag på vad man kan göra.

Våra snickare i Täby gör jobbet snabbt och effektivt!